Jag är på Cypern!

Nu är jag på Cypern och det är bara så härligt här! Har saknat denna plats. Just nu är det 37,5 grader i skuggan! Sjukt varmt. Vi landade i går kväll och träffades direkt av hettan. Idag fick vi ta vårt första dopp i havet och det var helt fantastiskt. Vi var även och handlade in en hel del mat och godis. Imorgon är nämligen alla affärer stängda eftersom att det är söndag. Snart ska vi ut och äta på en mexikansk restaurang. Här på Cypern är det världens drag, många cyprioter har semester och det är mycket turister här omkring. Det är även lördag så ikväll blir det extra drag ute ;)

 

 

Köpte två nya bikinis för en väldigt billig peng! :D

 


Göteborg

Tidigt imorgon tar Mikael och jag tåget mot Göteborg och spenderar fem mysiga och förhoppningsvis inte så regniga dagar där. Detta betyder alltså att jag inte har tillgång till internet förrän söndag kväll och kommer därför inte att kunna uppdatera bloggen något.
Nu måste jag dock packa klart, så ha det så jättebra så länge
och så får vi hålla tummarna på en solig vecka!
Bye! <3

Klänningar

Dessa två klänningar hade vi alltså på oss under kvällen på Cinderella och de var båda Pernillas.
Den på den vänstra bilden är köpt på Gina Tricot och den andra på Vero Moda! ;)

Bilder från Kryssningen!

Här är, som tidigare lovat, några blandade bilder från kryssningen! Det är dock inte alla bilder utan det kommer säkert att läggas upp fler utav dom senare.
Kryssningen blev förresten väldigt lyckad med god mat, roligt sällskap och bra musik! Det var ett par musiker där som spelade akustisk gitarr och lirade grym musik. Vi ska försöka leta upp något YouTube-klipp sen så ska vi alla visa er! ;D
Om man ska sammanfattat allt så hade vi i alla fall väldigt kul! Och förhoppningsvis så dröjer det inte allt för länge tills det är dags igen ;)

Förra årets kryssning

Här kommer två bilder från förra årets kryssning. Då åkte vi dock Birka Paradise ;)

Cinderella

Idag blir det en Cinderella kryssning! ;D Kommer att bli galet kul! Kameran följer självklart med och därför kommer ni förhoppningsvis få se bilder därifrån imorgon.
Vybild på Cinderellafartyget
(Bild tagen ifrån
http://www.vikingline.se/Pages/cinderellakryssningar/kryssningar_resor/kryssningar_resor.asp)

Några bilder från dagen...


Behind the Scenes

Här kommer lite bilder på vad Pernilla och jag har haft för oss idag. Ni kanske anar vad det var för något!
Resultatet kommer upp senare ikväll! ;)

Cypern

Jag åker till Cypern på Fredag. Blir kvar där i två veckor!! <3             Cyprus


Hair

Hejhopp! Nu är jag hemma hos Paulina, Hon står nu och fixar till mitt hår med min nya Björn Axén Volume Master. Nu ska jag få volym i håret! ;)

Strägnäs fika


Japp, här kommer några bilder ifrån idag då vi var i Strängnäs :)


LUNCH PÅ PRINSEN

Idag träffades jag, Pernilla och Erika på café Prinsen för att äta lite lunch. Det blev varsin god Nachotallrik och en självklar hallonsoda till det. Mycket gott och väldigt trevligt! :D

Efter detta bar det av till frisören, Pernilla skulle klippa sig. Detta gjordes även på rekordtid! 10 MINUTER senare var det färdigt och dessutom var det väääldigt billigt, vilket övertygade mig helt om att jag också skulle klippa bort alla slitna toppar. Helt klart värt det! :)

Pernillas kamera fick också följa med, såklart.
Därför kommer det att dyka upp bilder därifrån lite senare idag. :)

Ha det bra, BYE :)

MUSIC

Tänkte muntra upp er i det här tråkiga vädret med en grym låt. Den är ju inte helt ny men man kan ändå inte få nog utav den, ;)

Robyn - Dancing on my own

/ Pana


Tacos

Här kommer bilder från våran Taco middag ;)

/ Pana & Peach

 


Inledning

Nu har vi som sagt startat upp bloggen, där vi (Pernilla & Paulina) kommer att skapa inlägg. Så vi ska försöka att åtminstone skapa ett inlägg om dagen, vi gör vårt bästa iallafall ;) Vi är två vänner som kommer skriva om våra upplevelser ur vardagen, skriva mycket om musik, mode, fotografering, kreativitet och inspiration. Självklart kommer det även att dyka upp andra saker på tapeten. Förhoppningsvis kommer detta bli en blogg som både vi och ni kommer bli underhållna av! ;D


Första inlägget!

Nu sitter jag och skriver vårt absolut första inlägg! SPÄNNANDE!, haha.
Pernilla är här utanför och gör ordning inför maten, det blir tacos. Mums ;) Det är dock inte det enda hon gör utan hon sitter även och "sjunger", ha ha. Inga kommenterar om detta...

Tänkte iallafall bjuda på den absolut vackraste bilden jag kunde hitta på Pernillas data,
TITTA OCH NJUT
!

Jag kan även lova att det kommer att läggas upp bilder utav lite bättre klass... haha!

 

/ Pana


Välkommen till vår nya blogg!

<3

RSS 2.0